Милуол е изправен пред перспективата за FA сонда, след като

...
Милуол е изправен пред перспективата за FA сонда, след като
Коментари Харесай

Милуол е изправен пред FA сонда, след като помощник-съдията е ударен с предмет по време на победата над QPR

Милуол е изправен пред вероятността за FA сонда, откакто асистент-реферът Матю Уилкс наподобява е бил ударен от предмет, хвърлен от домакинските почитатели.

Том Брадшоу и Мъри Уолъс означиха в добавеното време и на двете полувремена, с цел да донесат на Лъвовете първа победа от осем на Boxing Day и първа домакинска победа за повече от три месеца. Победата облекчи опасенията за изпадане, като Милуол към този момент е на шест точки пред зоната на отпадане.

Но нарастването от три точки беше помрачено от случай в 57-ата минута - с обвинявания също, че вратарят на Милуол Матия Саркич е бил цел за последователите като посетител. След като даде решение за засада против Милуол, Уилкс скоро очевидно се държеше за главата, говореше с рефера Томас Брамал и по-късно получи медицински обзор, преди личният състав по сигурността да бъде изпратен.

И това смъкна част от блясъка на доста значима победа за домакините - възползвайки се от ужасното показване на QPR, които остават в долната тройка. Шефът на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР