Милов отстъпи на арменеца Артур Алексанян, а след края на

...
Милов отстъпи на арменеца Артур Алексанян, а след края на
Коментари Харесай

Кирил Милов пред БНТ: Дай боже да победя Алексанян догодина на Олимпиадата

Милов отстъпи на арменеца Артур Алексанян, а след края на битката призна, че е позволил неточност, която е дала съществено преимущество на неговия противник.

" Успях да взема 2 точки, само че съдиите отсъдиха фаул и ми ги анулираха. След това още веднъж бях по-активен, само че ме смъкнаха сутерен и там позволих глупава неточност. Там всичко се обърка, а против умел герой като него точки мъчно се връщат ", стартира Кирил.

Световният ни вицешампион разкри и за какво не съумя да се възползва от обстановката, когато Алексанян беше подложен в сутерен и си пожела при идната си среща с арменеца да го победи.

" Бях доста изтощен и нямах сили да потегли (когато той беше в партер). Ще го оттренираме това. Тепърва имаме международно състезание, което е по-важно. Гледаме напред. Всеки път съм по-близо до победа против него. Дай боже да съумея навръх олимпийските игри ", съобщи Кирил Милов.

Накрая състезател №2 на България благодари на всички негови близки за поддръжката и описа малко повече за това какво го чака в идващите няколко дни.

" Ще почивам, може би, две седмици и по-късно започваме подготовка за международното, защото то е и подготовка за Олимпиадата ", съобщи европейският ни първенец от Будапеща през 2022-а година.

" Благодаря на всички, които ме поддържат и желая да им кажа, че ги обичам. Специално желая да благодаря на моята избраница Александрина, която минава през доста сложни моменти, защото мен ме няма през половината време от годината ", приключи Кирил Милов.

Цялото изявление гледайте във видеото!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР