Millennium Media“ стартира от днес снимките на продукция на Till

...
Millennium Media“ стартира от днес снимките на продукция на Till
Коментари Харесай

Първият филм в Европа след избухването на коронавируса се снима в България - със световна звезда

„ Millennium Media “ започва от през днешния ден фотосите на продукция на „ Till Death “ с присъединяване на Меган Фокс („ Трансформърс “) в София, България, във филмовите студия на компанията „ Nu Boyana “.
Австралийският режисьор S.K. Дейл ще режисира трилъра по сюжет, написан от Джейсън Карви. Филмът е насърчителен знак за рестарта на продукциите в Европа, като ще бъде първата американска продукция, която се снима в „ Nu Boyana “ откакто пандемията COVID-19 спря огромна част от филмовата промишленост.
Сюжетът споделя за Ема, изиграна от Фокс, която се озовава посред сцена за възмездие и е оставена с белезници до мъртвия си брачен партньор. Неспособна да се освободи, тя би трябвало да откри метод да оцелее, когато дойдат двамата убийци, с цел да завършат работата.
Заедно с Фокс във кино лентата са и Иойн Макен, Калън Мълви и Джак Рот. Дейвид Лесли Джонсън-Макголдрик („ Аквамен “) ще продуцира дружно с други продуценти от „ Millennium “, сред които и Лес Уелдън и Танър Мобли.
„ Ние сме доста разчувствани и щастливи да можем да продължим да вършим това, което обичаме: филми “, сподели Мобли.
За да могат фотосите на гостуващата американска продукция да протекат безвредно в сходство с процедурите за сигурност на COVID-19, локалните разпореждания, както и напътствията на SAG, „ Millennium “ съобщи, че работи с българското държавно управление и Министерството на здравеопазването. Някои от тези ограничения включват наложително тестване за ковид на актьорите и екипа както преди, по този начин и по време на производството и снимането, обществена отдалеченост на снимачната площадка и носенето на маски от целия личен състав зад камерата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР