Милиони зрители на ITV останаха на пух и прах, когато

...
Милиони зрители на ITV останаха на пух и прах, когато
Коментари Харесай

Кейт Гарауей се обръща към онлайн троловете след гнусни критики относно покойния документален филм на Дерек Дрейпър

Милиони фенове на ITV останаха на пух и прахуляк, когато станаха очевидци на последните моменти на Дерек Дрейпър в единствения специфичен Кейт Гарауей: Историята на Дерек. Но макар че страстите бяха на върха си, шепа хора ясно демонстрираха, че към този момент не се интересуват от борбата му за здравето.

Говорейки с Кейт Дийли и Бен Шепърд на снимачната площадка на „ Тази заран “ в сряда, Кейт Гарауей отговори на отвратителната и груба реакция, с която беше ориентирана в обществените медии, до момента в който продължава да приказва за битката на починалия си брачен партньор.

„ Мисля, че хората са малко отегчени от това, че се блъскам за едно и също нещо “, сподели тя първо на домакините, преди да признае: „ Разбирам това, в действителност. Не мисля, че бих направила 3-ти, в случай че Дерек не искаше ", продължи водещият на Good Morning Britain, „ само че се веселя, че го направих. "

Кейт изясни, че други хора са я подкрепили в избора й да се отвори, тъй като не разполагат с нужната платформа, с цел да споделят личната си борба.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР