Милиони настоящи и бивши клиенти на AT&T научиха през уикенда,

...
Милиони настоящи и бивши клиенти на AT&T научиха през уикенда,
Коментари Харесай

Какво трябва да знаят клиентите за масивното нарушение на данните на AT&T

Милиони сегашни и някогашни клиенти на AT&T научиха през уикенда, че хакерите евентуално са откраднали персоналната им информация и я споделят в тъмната мрежа.

AT&T в събота сподели, че не знае дали всеобщото нарушаване на данните „ произлиза от AT&T или някой от неговите снабдители “, само че че е „ почнало съществено следствие “ на аргументите за случая. Пробивът на данни е най-новата хакерска атака, която AT&T претърпя след приключване през януари 2023 година, което засегна 9 милиона консуматори. За разлика от това, доста по-голямото нарушаване в събота визира 73 милиона сегашни и някогашни притежатели на сметки в AT&T. AT&T стана очевидец на няколко нарушавания на данните през годините, които варират по мярка и влияние.

 Докато не се появят повече детайлности за следствието, ето какво клиентите би трябвало да знаят за най-скорошното пробив на данни.

тъмната мрежа съдържа информация като обществено обезпечаване и пароли. За разлика от паролите, паролите са цифрови ПИН кодове, които нормално са четир...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР