Милиони купувачи на Tesco имат само часове, за да използват

...
Милиони купувачи на Tesco имат само часове, за да използват
Коментари Харесай

Издадено е предупреждение за Tesco Clubcard, тъй като на купувачите им остават само часове, за да действат или да загубят ваучери

Милиони купувачи на Tesco имат единствено часове, с цел да употребяват своите ваучери за Clubcard, преди да изтекат и да изчезнат вечно.

Супермаркетът предизвести предишния месец по какъв начин ваучери на Clubcard на стойност повече от £18 милиона ще изчезнат след 23:59 през днешния ден (29 февруари). Тези ваучери са издадени за първи път през февруари 2022 година и са годни единствено за две години. Tesco изпраща ваучери за Clubcard на всеки три месеца - през февруари, май, август и ноември.

Има метод да удължите ваучерите си, в случай че към момента не желаете да ги похарчите. Този трик включва осъществяване на дребна покупка - можете да похарчите единствено 50 пенса - на уеб страницата Tesco Clubcard Rewards. След това оставащото ви салдо по ваучер за Clubcard ще ви бъде кредитирано назад като точки, които по-късно още веднъж ще бъдат превърнати във ваучери, когато получите идващото си извлечение по Clubcard.

Все отново ще би трябвало да извършите това за всеки ваучер, който имате - тъй че може да не си коства за по-малки су...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР