Милиони хора пропускат по-евтини широколентови сметки - но все още

...
Милиони хора пропускат по-евтини широколентови сметки - но все още
Коментари Харесай

Милиони хора пропускат по-евтин широколентов достъп - как да намалят разходите, тъй като сметките се повишават с до 8,8%

Милиони хора пропущат по-евтини широколентови сметки - само че към момента можете да намалите разноските в този момент и да успехите априлските покачвания на цените.

Затруднените семейства са наранени от нараствания на сметките до 8,8% заради покачването на цените по средата на контакта. Съгласно актуалните правила на широколентовите и мобилните компании е позволено да покачват цените в средата на контракта в сходство с инфлацията, плюс до 3,9% в допълнение към това.

Ofcom желае да забрани тази процедура, която може да бъде объркваща за клиентите, и всички нараствания по средата на контракта да бъдат изписани в „ паундове и пенса “ в бъдеще. Но в случай че в този момент ви чака нарастване на цената, коства си да ревизирате дали имате право на обществена цена.

Социалните цени нормално се оферират за семейства с ниски приходи, които получават избрани помощи. Ofcom твърди, че повече от четири милиона души губят спестявания от приблизително £144 всяка година, като не се възползват от обществена...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР