Милиони британци ще се сблъскат отново с рязко увеличение на

...
Милиони британци ще се сблъскат отново с рязко увеличение на
Коментари Харесай

Пълен списък на местата, където общинският данък може да се повиши през следващата година - колко повече ще платите

Милиони британци ще се сблъскат още веднъж с внезапно нарастване на общинския налог през идващия април, като локалните управляващи стартират да разгласяват своите оферти.

Общинският налог е сметка, която плащате на вашия локален съвет и цената се дефинира от вашия съвет и отива за финансиране на локални услуги като полиция и противопожарна работа, библиотеки и просветителни планове и събиране на сметки. Всяка година държавното управление разгласява прагове за увеличение на общинския налог. само че предходната година канцлерът Джереми Хънт промени метода, по който препоръките в Англия могат да дефинират общинския си налог. Съгласно актуалните правила британските локални управляващи могат да усилят общинския налог с 5% годишно без референдум.

Праговете за интервала 2024-2025 година бяха обрисувани от Министерството за повишение на равнището, жилищно настаняване и общности този месец обаче ще бъде публично доказано през януари. Миналата година Министерството на финансите сподели, че 95% от препоръките са нараснали...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР