Милионерът Лазгин Маджид и бившата гимнастичка Христина Витанова окончателно са

...
Милионерът Лазгин Маджид и бившата гимнастичка Христина Витанова окончателно са
Коментари Харесай

Бившата на Благо пак сама

Милионерът Лазгин Маджид и някогашната гимнастичка Христина Витанова дефинитивно са се разделили, написа HotArena.

Двамата имат връзка от 2015 година насам, или най-малко тогава бе разкрито в медиите за нея, която протече в непрестанни събирания и разлъки. Тогава за връзките им се чу много гръмко, като даже имаше и голям брой спекулации, че Витанова е бременна, защото беше качила килца. Двамата се бяха снимали на ски отмора, а фрагментите получиха публичен достъп.

Едва при започване на 2016 година Христина намерено признава, че Лазгин е нейната обич, като пуска снимки в мрежата от рождения му ден, като празненството по мотива бе проведено персонално от нея. Милионерът също бе пуснал фрагменти от празника, посредством които благодари за прелестните другари, които са съумели да го изненадат доста прелестно.

През май същата година трусовете във връзката им стартират. Появява се информация, че Хриси е видяна в столичен ресторант дружно с децата й от ексфутболиста Благой Георгиев и млад мъж. Веднага потегля клюката, че тя е заменила Лазгин с младо лъвче. Месец по-късно излиза наяве, че Витанова и Маджид са дружно на разкош почивка в Санторини и Анталия.

В края на 2016 още веднъж плъзва слухът, че Христина чака дете от Лазгин, което ще е първото за милионера и третото за нея. В началото на 2017-а се твърди, че някогашната гимнастичка чака момче. В последна сметка до ден сегашен двамата нямат общ правоприемник, като не стана ясно дали това за бременността й са били неистини, или нещо се е случило.

Започва все по-упорито да се приказва, че Витанова чака предложение за брак, което по този начин и по този начин не излизало от устата на Маджид. Вместо това, през октомври 2017 стана ясно, че двамата са се разделили, защото е хванала Лазгин да й е поставя рога.

В началото на 2018 те още веднъж се събират, като се бърбори, че Витанова е съумяла да елементарни освен една невярност, а прегрешенията на обичания й се случвали много постоянно. Двамата скрепяват връзките си на отмора в Боровец. През май същата година излиза наяве, че този път Лазгин е бил шута на Христина, след което в медиите стопира да се приказва за тях.

Към днешна дата Витанова сигурно не е с Маджид и по всичко проличава, че този път раздялата им в действителност е дефинитивна. Бившата гимнастичка даже е изнесла всички свои движимости от вкъщи му, нещо, което преди е правела единствено на половина.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР