Милионер от ПП-ДБ отказа да е депутат.Бизнесменът Владимир Табутов е

...
Милионер от ПП-ДБ отказа да е депутат.Бизнесменът Владимир Табутов е
Коментари Харесай

Милионер от ПП избяга от парламента! Причината

Милионер от ПП-ДБ отхвърли да е народен представител.

Бизнесменът Владимир Табутов е отказал да стане още веднъж народен представител. Той трябваше да заеме мястото на Андрей Гюров от ПП-ДБ, който през вчерашния ден бе определен за подуправител на Българска народна банка.
-->
Табутов бе идващият в листата на обединението за Благоевград. Днес обаче Централната изборна комисия е разгледала отказа му да влезе в Народното събрание (НС).

Вместо него депутат ще стане четвъртата в листата на ПП-ДБ в Благоевград Димитрина Любомирова Хаджиева-Недина. Тя е адвокат и ще е депутат за първи път, сочи информация на „ Флагман “.

Владимир Табутов бе измежду значимите фигури на „ Продължаваме промяната “ (ПП). Той бе депутат в 47-ото и 48-ото Народни събрания.

В предния парламент беше член на парламентарните комисии по енергетика и туризъм.

В 47-ото НС бе зам.-председател на групата на Политическа партия.

Владимир Табутов е сред учредителите на партията на Кирил Петков и Асен Василев. Той е член на Националния съвет на Политическа партия, което е необятното управление на политическата мощ.

Владимир Табутов стана известен и като един от най-заможните депутати – милионер с няколко бизнеса най-вече в енергийния бранш, както и в хотелиерството. Той е измежду притежателите и на почивна база в Слънчев бряг.

Отказът му да стане още веднъж депутат евентуално е по персонални аргументи, разясняват негови съратници в коридорите на Народно събрание.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР