Милев предвкусваше свободата си, след като преди дни бе оправдан

...
Милев предвкусваше свободата си, след като преди дни бе оправдан
Коментари Харесай

Случи Се Само Преди Минути! Тикнаха В Ареста Един От Най-Известните Ъндърграунд Герои В България! Мислеше, Че Му Се Е Разминало, Но

Милев предвкусваше свободата си, откакто преди дни бе оневинен за 4 закононарушения от спецсъда.

Преди 2 дни, обаче магистратите го привлякоха наново към наказателна отговорност по остарялото му дело и по този начин той се озова още веднъж в клетката. Припомняме, че Милев бе изправен пред Темида дружно с още трима престъпни нарушители за похищение и пукотевица по служител на реда през 2009 година.

Тогава органите на реда откриха огън и простреляха смъртоносно един от бандитите.

Милев и групата му дават отговор за още четири набези. Той е упрекнат в управление на проведена незаконна група за магистрални грабежи, в която са взели участие и подсъдимите Лазарин Лазаров, Едуард Павлов и Мартин Димитров. Едно от обвиняванията против Милев е за траялото близо 5 години следствие за отвличането на турския жител Мустафа Гюмюш, край Вакарел на 14 декември 2009 година Бандата на Крокодила е считана за виновна и за обир на 136 072 лева от клон на Прокредитбанк в столичния жк „ Люлин ” на 12 март 2010 година По думите на очевидец Емил Милев и хората му след авансово наблюдаване на инкасото го нападнали с автомат „ Калашников ”, револвери, автоматизиран револвер „ Узи ” и пушка помпа, с черни маски на главите. „ Идеята за грабежа на инкасо на банка в “Люлин ” бе на Емил Крокодила. Той провежда всичко и бе тарторът на групата. Каквото кажеше, това трябваше да се извърши, другояче неприятно. При нападението се взе торба със 140 000 лева ”, споделя очевидец на делото против бандата на Крокодила. Според него взели участие още Лаци и Еди. Скрили се в квартира на сестрата на Лаци.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР