МИЛАНО (AP) — Защитникът на Интер Милан Франческо Ачерби може

...
МИЛАНО (AP) — Защитникът на Интер Милан Франческо Ачерби може
Коментари Харесай

Защитникът на Интер Ачерби може да получи наказание, ако властите установят, че е обиждал на расистка основа Хуан Жезус от Наполи

МИЛАНО (AP) — Защитникът на Интер Милан Франческо Ачерби може да бъде изправен пред продължителна възбрана, в случай че италианските футболни управляващи открият, че той е обиждал на расистка основа Хуан Жезус от Наполи през Мачът от Серия А в неделя.

Хуан Хесус, който е черен, беше очевидно смутен през второто полувреме, когато се приближи до съдията, който по-късно извика Ачерби.

Накратко- на телевизионни изображения Хуан Хесус наподобява споделяше на рефера, че Ачерби е употребявал расистка засегнатост. Хуан Хесус също сочеше ръкава на ризата си, на която имаше значка „ Пазете расизма от нас “ — като част от антирасистката акция на лигата.

След това обаче Хуан Хесус не удостовери какво се е случило.

„ Какво се случва на терена, си остава на терена “, сподели бразилецът пред DAZN. „ Ачерби се извини, прекали малко с думите си. Той е добър човек.

Освен това, явно сме възрастни, можем да се оправим на терена. Той се извини, продължихме напред и когато съдията свири, всичко свъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР