Милан се провали при гостуването си на Специя от 35-ия

...
Милан се провали при гостуването си на Специя от 35-ия
Коментари Харесай

Милан катастрофира срещу Специя, Интер се забавлява със Сасуоло

Милан се провали при гостуването си на Специя от 35-ия кръг на Серия А. " Росонерите " изгубиха с 0:2, което може да им коства присъединяване в Шампионската лига идващия сезон. Тимът на Стефано Пиоли е пети, на четири точки зад четвъртия Лацио. Домакините пък взеха скъпа победа в борбата за оцеляването им в италианския хайлайф.


В герои за Специя се трансфораха Пжемислав Вишниевски и Салваторе Еспозито, които осъществиха попаденията за скъпоценния триумф. Полякът откри резултата в 75-ата минута, а младият италианец заби страховит гол от фал в 85-ата минута.

По този метод Специя още веднъж се трансформира черна котка за гранда от Милано. Тимът записа третата си победа над седемкратния европейски клубен първенец в последните 4 срещи посред им. А дуелите им на равнище Серия А са общо 6.

След загубата гневните ултраси привикаха треньора и играчите на Милан, с цел да им потърсят сметка за слабата игра. Още повече, че на реванша против Интер в Шампионската лига отборът ще би трябвало да наваксва пасив от 2 гола след първата среща.

" Нерадзурите " напомпаха самочувствие, откакто се позабавляваха със Сасуоло за 4:2. Уеспехът изкачи отбора на Симоне Индзага на третото място. Над всички в мача бе празнуващият рожден ден Ромелу Лукаку, който откри с прекрасен гол след изстрел отвън наказателното поле. Последваха нови две попадения за Интер и когато всички на " Джузепе Меаца " си мислеха, че конспирация повече няма да има, Сасуоло върна два гола. За да пристигна още веднъж часът на Лукаку, който с втория си гол успокои тифозите за крайното 4:2. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР