Милан подготвя 75 милиона евро за привличането на Сандро Тонали,

...
Милан подготвя 75 милиона евро за привличането на Сандро Тонали,
Коментари Харесай

Милан се нарежда на опашката за Тонали, следи още двама

Милан приготвя 75 милиона евро за привличането на Сандро Тонали, Душан Влахович и Кристофър Айър, оповестява Sky Sport Italia.

Очакваният предстоящ нов треньор и механически шеф на Милан Ралф Рангник е мощно впечатлен от Тонали и желае да го притегли в състава си. “Росонерите” са подготвени да насочат съответна оферта за младия футболист на Бреша, който има 6 асистенции и 1 гол в 27 мача през този сезон. Другите два италиански тима, проявяващи интерес към Тонали, са Интер и Ювентус, само че нито един от двата клуба не е стигнал до съответна спогодба. Самият футболист от своя страна в никакъв случай не е криел, че харесва Милан и това може да улесни “росонерите”.

Освен полузащитника на Бреша, Рангник желае да притегли в бъдещия си клуб и младия нападател на Фиорентина Душан Влахович. 20-годишният състезател се счита от Милан за “тактически съвместим” с Анте Ребич и е определян като “отлична перспектива”. Сърбинът има 6 гола в 24 мача за Фиорентина през този сезон, само че към момента не е подписал дълготраен контракт с “виолетовите”.

Футболистът на Селтик Кристофър Айер също бива наблюдаван от “росонерите”, като от клуба желаят да заздравят отбраната си с младия състезател. Към него обаче демонстрират интерес и редица клубове от Висшата лига, което може да се окаже спънка за Милан.

За привличането на тримата перспективни гении обаче италианският клуб ще има разполагаем единствено 75 милиона, а единствено за Тонали ще се нужни по-голямата част от тях.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР