МИЛАН (AP) — Еднодневни екскурзии до легендарния град на канала

...
МИЛАН (AP) — Еднодневни екскурзии до легендарния град на канала
Коментари Харесай

Еднодневните екскурзии във Венеция ще бъдат изправени пред големи глоби, ако не платят такса за достъп по пилотна програма

МИЛАН (AP) — Еднодневни екскурзии до именития град на канала Венеция, които не платят 5 евро ($5,43) за влизане в историческия център на града в лагуната по време на лимитирана във времето пилотна стратегия, която започва по-късно този месец, ще бъде изправена пред санкции, започващи от 10 пъти входната такса, споделиха чиновници в четвъртък.

Венеция разгласи предходната година, че ще пусне дълготраен разисквана такса за еднодневна екскурзия, откакто градът избегна слагането в листата на организацията на Организация на обединените нации със застрашени обекти на културното завещание, значително заради въздействието на свръхтуризма. Длъжностните лица заобикалят да го назовават ​​данък, избирайки по-меки думи като подаяние, и омаловажават опцията за очакване за влизане в града, като акцентират, че няма да има турникети или физически бариери.

Но по време на брифинг за пресата, Кметът Луиджи Бруняро предложи да се образуват опашки на формалните входни точки и употребява думата налог, с цел да опише таксата.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР