Микробус е блъснал линейка, движеща се с включени сирени по

...
Микробус е блъснал линейка, движеща се с включени сирени по
Коментари Харесай

Бус блъсна линейка с включени сирени до Колодрума

Микробус е блъснал кола за спешна помощ, движеща се с включени сирени по бул. " Освобождение " в Пловдив, алармира четец на TrafficNews . Инцидентът се е случил на кръстовището с бул. " Асеновградско шосе ", като се допуска, че водачът не буса не се е съобразил със специфичния режим на придвижване.
Прочетете още
Според очевидци в колата за спешна помощ е пътувал пациент и за броени минути на мястото е дошъл различен профилиран автомобил, който да транспортира потърпевшия.

" Медиците незабавно изскочиха и започнаха да се пробват да отворят вратите на колата за спешна помощ, само че заяждаха. На място незабавно дойде и различен екип ", описа читателят на медията ни.

" Преди минути в дежурната част на бранш " Пътна полиция " е постъпила информация от диспечер на Центъра за незабавна помощ за злополука с присъединяване на кола за спешна помощ ", оповестиха от пловдивската полиция.

Според предварителните данни, на кръстовище до Мебелна къща кола за спешна помощ с включена светлинна сигнализация минала на червен сигнал на светофара и последвал удар с преминаващ на зелен сигнал микробус. От удара е потърпевш лекарят в профилираното МПС, като за него и транспортирания по неотложност пациент към мястото са ориентирани други два екипа на незабавна помощ. На място са полицейски чиновници.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР