Микроблогинг платформата Threads разшири възможностите си за търсене на публикации.

...
Микроблогинг платформата Threads разшири възможностите си за търсене на публикации.
Коментари Харесай

В Threads заработи търсене на публикации – засега само на английски и испански

Микроблогинг платформата Threads разшири опциите си за търсене на изявления. Функцията последователно става налична за потребителите в „ множеството “ англо- и испаноговорящи страни, сподели изпълнителният шеф на Meta Марк Зукърбърг, и техният брой в близко бъдеще ще се усили.

Къде ще е допустимо потреблението на търсачката?

Тестването на търсенето посредством изявления в Threads стартира доскоро повече от седмица в Австралия и Нова Зеландия, като преди този момент търсенето се извършваше единствено от консуматори. Функцията скоро ще бъде забелязана в Съединени американски щати и Обединеното кралство, а също по този начин ще дебютира и в уеб-версията на платформата.

Как работи търсачката в Threads?

След обновлението на приложението, функционалността към този момент е почнала да работи за някои консуматори, оповестява The Verge, и е осъществена по малко ексцентричен метод: при въвеждане на поръчка в лентата за търсене, резултатите от търсенето се демонстрират във тип на лист с консуматори, които дават отговор на тези критерии, а над главните резултати от търсенето се появява спомагателен линк за търсене на изявления.

Meta управлява създаването на Threads като опция на Twitter от началото на годината. Това беше належащо да се форсира, откакто притежателят на Twitter взе непопулярно решение — той ограничи четенето на изявления заради дейното анализиране на наличието от моделите с изкуствен интелект. Threads стана публичен с най-малък набор от функционалности, завоюва 100 милиона консуматори с рекордно движение и също толкоз бързо загуби половината от тях. По подигравка на ориста, единствено няколко седмици след старта, Threads също ограничи достъпа до наличието, въпреки и не толкоз жестоко.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР