Микел Артета не успя да върне Арсенал обратно сред европейските

...
Микел Артета не успя да върне Арсенал обратно сред европейските
Коментари Харесай

Микел Артета провали мисията да върне Арсенал обратно сред европейските тежки в Порто

Микел Артета не съумя да върне Арсенал назад измежду европейските тежки категории, защото те претърпяха проваляне в последния издих.

Бразилската звезда на Порто Галено удари зрелищен уинър в 94-ата минута, с цел да напусне Арсенал, проклинайки отрицателен метод и Артета си потегли, като изяде думите му.

Шефът на топчиите Артета беше приказвал по време на подготовката за връщането на Арсенал назад на картата в Шампионската лига, само че го направи с тъкмо противоположното на тяхната бойна тактичност във Висшата лига. След като разрушиха 21 гола в последните си пет мача във Висшата лига, те направиха празен удар и даже не съумяха да ударят вратата.

Вместо това, героят на Порто от последния издих Галено направи замайващ уинър от финален мирис, до момента в който отбраната на Арсенал стоеше настрани и наблюдаваше по какъв начин той нави удара от 25 ярда в далечния ъгъл.

Това оживи целия Estadio do Dragao и до момента в който Арсенал би трябвало да си показват, че могат да извърнат равенството, това е сериозен удар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР