Микел Артета има желание да добави свежо лице към задкулисния

...
Микел Артета има желание да добави свежо лице към задкулисния
Коментари Харесай

Микел Артета иска бившата звезда на Манчестър Юнайтед да изведе Арсенал на следващото ниво

Микел Артета има предпочитание да добави свежо лице към подмолния си личен състав на Арсенал - и дефинира някогашната звезда на Манчестър Юнайтед Габриел Хайнце като идеалния претендент.

В момента мениджърът на " артилеристите " приканва Алберт Щуйвенберг и Карлос Куеста като двама от главните си помощници в " Емирейтс ". Въпреки това, вследствие на впечатляващите изяви на Арсенал през този сезон, и двамата треньори стартират да притеглят интерес от другаде, като Щуйвенберг е обвързван с работата в Аякс, до момента в който Куеста се възхищава от Норич Сити.

На собствен ред Артета стартира да се оглежда за някой, който би могъл да запълни евентуалното свободно място в подмолната му среда. Според ESPN Аржентина, босът на " артилеристите " има предпочитание да притегли някогашния ас на Юнайтед Хайнце и към този момент е провел диалози с някогашния титуляр на " Олд Трафорд ".

Същият отчет твърди, че Хайнце има редица варианти на масата, в това число поемането на аржентинския тим от най-хубавите елита Сан Лоренцо като мени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР