Микаела е била много близка със семейството на Алекс, като

...
Микаела е била много близка със семейството на Алекс, като
Коментари Харесай

Остава В Критично Състояние. Ето Коя Е Простреляната Курсантка Мики. Нови Снимки

Микаела е била доста близка със фамилията на Алекс, като показва особена обвързаност към дребната сестрата на гаджето си - Дария. Към момента обаче, техни познати разясняват, че двойката е разграничена.

Въпреки развръзката, любовта води Микаела в Нов български университет, където е призната през 2017 във факултет " Общовойскови ". Тя е с чин младши сержант и е причислен автомат " Калашников ". Именно той е създал изстрела, като по първични данни става дума за трагичен случай. Мики е почиствала оръжието си вечерта на четвъртък предходната седмица, само че не е проверила за патрон в цевта и по този начин при дейностите ѝ е създаден изстрел.



Куршумът минал през гърдите на момичето.



Според медицински експерти е цяло знамение, че не е засегнал сърцето.



По информация на лекарите, момичето е признато с входно-изходна рана, а разкъсвания има в региона на белия дроб и гръдната стена. Транпортирана с кола за спешна помощ в болничното заведение във Велико Търново, Микаела претърпява 5-часова интервенция.

Остава обаче заплаха за живота ѝ, като незабавно по-късно е превозена във ВМА в София, където е под непрекъснато лекарско наблюдаване. По случая се води разследване от Военноокръжна прокуратура и Военна полиция.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР