Мик Шумахер очаква с нетърпение дебюта си във Формула 1

...
Мик Шумахер очаква с нетърпение дебюта си във Формула 1
Коментари Харесай

Мик Шумахер: Искам да постигна поне толкова, колкото е постигнал татко

Мик Шумахер чака с неспокойствие дебюта си във Формула 1 през тази година и даже към този момент си е сложил за цел да реализира толкоз триумфи, колкото татко му Михаел, който завоюва общо 7 международни трофеи - две с Бенетон през 90-те и още 5 през новия век с Ферари.

„ Има риск да се подценен обособени неща, когато се преглежда превъзходството на избрани водачи в даден интервал. Забравяме да вземем за пример какъв брой доста работа влага някой. Колко сила и гений се изисква, с цел да си в положение да доминираш по подобен метод “, съобщи Мик пред италианското издание " Кориере каузи Сера ".

„ Тази полемика се отнася както за Люис Хамилтън, по този начин и за татко ми. Няма нищо явно в постигането на толкоз доста триумфи. Отстрани постоянно се вижда само върхът на айсберга. Само това, което се подава над водата, а не всичко надолу. Не се тормозя от кариерата на баща, когато хората се пробват да вършат паралели посред ни. Всъщност това ме кара да се старая да реализира най-малко толкоз, колкото той е съумял “, добави синът на легендата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР