Михаил Билалов тайно се е развел с японската си съпруга

...
Михаил Билалов тайно се е развел с японската си съпруга
Коментари Харесай

Мишо Билалов се разведе тайно с японката, остави щерките си в Париж!

Михаил Билалов скрито се е развел с японската си брачна половинка Санае, разбра HotArena.

Водещият на възроденото шоу „ Стани богат ” финализирал публично раздялата си с азиатката , с която живееше в Париж, в края на предходната година, настояват хора на „ Таблоид “ от арт средите. 

Актьорът е издал пред сътрудници, че е подхванал тази съдбовна стъпка, защото около работата си двамата към този момент години живеели настрана на хиляди километри разстояние. 

Говори се, че Мишо Билалов, който е един от високо платените артисти в гилдията, плащал солидна петцифрена прехрана на към този момент някогашната си жена и на дъщерите си Данае-Анна и Олга-Елена . Освен това им оставил първокласен апартамент във френската столица

Джаро живееше до 2014 година с жена си и двете си дъщери в Париж, като от време на време се връщаше у нас за фотосите на сериала „ Под прикритие ” и на други филми и за присъединяване на сцената на Народния спектакъл. Билалов летеше всяка седмица от Париж до София и назад, само че през последните 3 години се откри трайно в България. Сега лети до града на любовта всеки месец, с цел да види обичаните си дъщери. 

След окончателното си завръщане у нас актьорът се впусна в буйна любовна спекулация със сценаристката на първия сезон на кримката - Ваня Николова . Двамата работиха дружно и в сериалите „ Четвърта власт ” и „ Връзки ”. Пикантната клевета даже гласеше, че артистът, който стана любим на публиката с ролята си на интелигентния мафиотски необут Джаро, ще става баща за трети път и че чака дете от Ваня

Слуховете за новото му бащинство обаче се оказаха погрешни. В светските среди се твърди, че сега сърцето на артиста ерудит, обичащ лукса и скъпите облекла, било свободно . Любимецът на публиката твърди, че сексът е обичаният му недостатък и че най-трудно се съблюдава десетата Божия заповед – „ Не пожелавай дамата на близък си ”.

В арт средите се разяснява, че писателки и сценаристки най-вече си падали по артиста и били очаровани от интелектуалната му вулгарност и надменност. Освен това нашите интелектуалки намирали надарения Мишо Билалов за пъклен секси в новото му амплоа на водещ, а фактът, че постави и очила в студиото на „ Стани богат ”, го правел още по-привлекателен.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР