Михаела Тодорова се показа като истинска еманципирана жена, като без

...
Михаела Тодорова се показа като истинска еманципирана жена, като без
Коментари Харесай

Новата плеймейт върти секспартньор

Михаела Тодорова се появи като същинска еманципирана жена, като без терзание разгласи, че има секспартньор, който да я задоволява в леглото, само че няма сериозна връзка . Блондинката от Казанлък гостува в „ Шоуто на Слави” на именния си ден и провокативно подметна на Дългия, че той може да е нейният мъж, чу Hotnews.bg.



Въпреки уверенията на водещия, че сексът би трябвало да си остане нещо доста интимно и персонално, тя без терзание на няколко пъти повтори, че сега няма същински обичан, само че това не я лишава от скотски удоволствия. „ Имам секспартньор, само че той в този момент сигурно ще се обиди, като го обсъждаме толкова”, кокетно изясни Тодорова, само че отхвърли да изясни какви качества има нейният секспартньор. Не се съгласи да разгласи и името му. „ Аз си очаквам майстора, в който да се влюбя”, сподели Тодорова. „ Конкурсът за плеймейт е моят, тъй като съм провокативна и имам какво да покажа”, съобщи тя.

Тя е безапелационна, че един ден възнамерява да има семейство и деца, само че в този момент за нея преди всичко е ученето. Както Hotnews.bg към този момент писа, Михаела възнамерява да учи земеделие, с цел да оказва помощ на фамилния бизнес в Казанлък, където татко и има земя. Сексимацката е безапелационна, че желае да отглежда зърно и да ръководи комбайн.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР