Михаела Маринова отнесе обиди и заплахи след последния си образ

...
Михаела Маринова отнесе обиди и заплахи след последния си образ
Коментари Харесай

Вкараха Михаела Маринова в расистки скандал, певицата получава смъртни заплахи!

Михаела Маринова отнесе обиди и закани след последния си облик в шоуто „ Като две капки вода “, научи HotArena.

Миналия понеделник тя трябваше да влезе в кожата на африканската изпълнителка Номсебо Зикоде. За да наподобява на истинска, гримьорите бяха изработили маска с лицето на Номсебо,  естествено в  черен цвят, тъй като Зикоде е  афроамериканка.

Видео снимано след шоуто възмути хора с мрачен цвят на кожата от целия свят.  На него Маринова смъква маската от лицето си. Клипът е сниман за да промотира уменията на гримьорите в шоуто и какъв брой време лишава да се построи облик в най-гледания български формат.

Не по този начин видя нещата Порша  Уилямс - американска актриса с хиляди почитатели в мрежата, която изрази погнусата си от обстоятелството, че Маринова смъква лицето си. Последваха безчет мнения, в които Михаела е упрекната в расизъм. Намериха си и българи в Туитър, които скочиха на певицата и поради думите, че не желае още веднъж да е „ черен облик “, макар че Михаела още тогава посочи, че не е расист. Измежду всичките обвинявания към българката на никое място по този начин и не бе упоменато, че гримът на певицата е поради предаване с фалшификати. Никой не е имал желание да се гъбарка със  Зикоде или с който да е било с мрачен цвят на кожата и в български ефир нещо такова не би било разрешено.

Нещата към абсурда излязоха отвън надзор още първоначално и Михаела Маринова стартира да получава смъртни закани в интернет под формата на картинки с ножове, черепи и ковчези,  писа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР