Михаела Филева прехвърли 30-те години и отдавна не е онова

...
Михаела Филева прехвърли 30-те години и отдавна не е онова
Коментари Харесай

Красива ли?! Михаела Филева щеше да е по-грозна от участничка в „Ергенът“, ако не беше майка й

Михаела Филева трансферира 30-те години и от дълго време не е това чаровно девойче, което се появи на сцената на „ Х Фактор “ през 2011 година

Тя има голям брой корекции, с цел да продължи да наподобява добре. Корекциите обаче не си ги е направила с хирург, както доста нейни колежки, а посредством разнообразни мехлеми и какво ли още не, което поставя на кожата си. Така се подмладява с няколко години.

Главната заслуга за това е на майка й. По специалност тя е агроном и е осведомена с най-хубавите средства за добър външен тип, освен това на растителна основа.

 Михаела има голямо самочувствие, основано на пеене и външен тип. Краката й може да са естествено дълги, само че очевидно лицето й не е изцяло същинско. По всяка евентуално вечер, когато си ляга и маха всичко от себе си, Мишето наподобява много друго, за някои даже ужасно, тъй като и без друго самата й физиономия е много злобна, въпреки да е красива жена. Възможно е дори да надминава „ ергенките “ в това отношение.

Не единствено визията й обаче се нуждае от разкрасяване. Според изказвания на нейни познати Филева има непоносим темперамент. Постоянно се правела на повече от елементарните хора и се смятала за голяма звезда, тъй като е приключила Музикална академия с цялостно отличие.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР