Михаела Филева поздрави феновете си чрез своята Фейсбук страница. Певицата

...
Михаела Филева поздрави феновете си чрез своята Фейсбук страница. Певицата
Коментари Харесай

Михаела Филева ужасена! Какво призна пред феновете?

Михаела Филева поздрави почитателите си посредством своята Facebook страница. Певицата показа, че 2021 година е била най-ужасната за нея в персонален проект.

Ето какво написа тя:

"Честита Нова година, другари! Няма да ви неистина, адресирам най-ужасната година в живота ми от доста време насам в персонален проект, постановиха ми се сбогувания с най-близки хора и какви ли не още гадости се случиха в границите на тази проклета 2021-ва година! Но мисълта ми е друга - желая да ви благодаря, тъй като вие - публиката, с любовта си я превърнахте и в една от най-успешните ми в професионален проект! Предполагам всичко е “Ин и Ян” в действителност в последна сметка ", показа певицата.

"Благодаря ви, че ми давахте тласък да издам следващ албум, благодаря ви, че препълвахте залите и летните театри на националното ни турне дружно с Максим Ешкенази и симфоничните оркестри! Че гледате милиони пъти новите видеа, които сътворяваме с цел да илюстрираме музиката ми! Нека новата 2022-ра ви донесе здраве, благополучие и благословение! Обичам ви доста! ", написа още Филева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР