Михаел Шумахер продължава да бъде с неясно състояние поне за

...
Михаел Шумахер продължава да бъде с неясно състояние поне за
Коментари Харесай

Какво се случва с Шумахер? Жена му и децата му очакват...

Михаел Шумахер продължава да бъде с неразбираемо положение най-малко за необятния кръг общност. В последните часове обаче изтече информация, която бе оповестена от немското издание „ Бунте “. То се базира на другар, непосредствен до фамилията.

Точната информация на списанието е: „ Корина и децата се надяват да настъпи деня, в който ще се случи здравно знамение. Михаел излъчва известия, които единствено малко на брой схващат – евентуално единствено хора, които в действителност го познават. “

Въпросният източник на изданието прибавя, че Шумахер е „ добре “ макар основаните условия. Това се дължи на физическата и най-много психическа мощ на немската легенда.

Това изказване обаче шокира много от почитателите му, които смятаха, че Шумахер в никакъв случай няма да се възвърне изцяло.

Припомняме, че Михаел Шумахер претърпя случай на 29 декември 2013 година, до момента в който караше ски във френския курорт Мерибел. След това беше в кома към половин година, а оттогава се възвръща без особени публични детайлности за положението му.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР