Михаел Шумахер може да успее да се пребори за нормален

...
Михаел Шумахер може да успее да се пребори за нормален
Коментари Харесай

Феновете обнадеждени: Михаел Шумахер се показа за първи път след инцидента

Михаел Шумахер може да успее да се пребори за естествен живот, сочат последните вести!
Състоянието на легендата от „ Формула 1 “ Михаел Шумахер е все по-добро, оповестяват от немското издание „ Бунте “, цитрани от Dnes.bg. Той и фамилията му били в Майорка с цел да посрещнат рождения ден на спортиста, а някои късметлии даже съумели да го зърнат по какъв начин се радва на слънчевите лъчи от терасата на първокласната си вила.
Жителите на затворения богаташки квартал Лас Брисас гледали с любознание, когато хеликоптер се приземил на площадката за кацане още преди Коледа. С него идва Михаел Шумахер и фамилията му, които са решили да заменят швейцарския мраз с топлото Средиземноморие.
Те напуснали своя дом край Женевското езеро на 20 декември.

Според „ Бунте “, времето било прелестно – съвсем 19 градуса, с малко вятър, а слънцето съвсем всеки ден греело мощно от небето, а Шумахер бил видян на терасата на първокласното имение, увит в кафяво одеяло.
Екип от хора полагали грижи за възобновяване му, а защита обикаляла всеки сантиметър от парцела. Още след тежкия случай, Корина Шумахер помоли, а по-късно стартира и да съди всеки, който наруши персоналното пространство на брачна половинка й или разгласява негови фотоси.
Въпреки това от „ Бунте “ настояват, че имат фрагменти на Михаел под козирката, която го предпазвала от мощното слънце.
Според лекарите, това е следващата стъпка към възобновяване на легендата, откакто претърпя тежък случай в Алпите през 2013 година след който изпадна в кома.

Припомняме, че през 2016 година българска здравна сестра е била част от екипа, грижещ се за положението на именития немски водач от Формула 1 Михаел Шумахер, заяви Блиц. Тя е изкарала 6 месеца в Гланд, кантон Во, в Швейцария, където се намира голямото имение на немеца. Той е там и сега.
Българката е на междинна възраст, споделя се Светослава, родом е от Пловдивско, а от над 20 години живее в чужбина – първо в Германия, а по-късно и в Швейцария. Женена е за чужденец. Съпругът й бил извънредно непосредствен с двама от лекарите, грижещи се непрекъснато за Михаел Шумахер. Именно заради тази причина Светослава съумяла да се уреди да бъде до Шуми и да оказва помощ за възобновяване му. Преди да стартира работа там, тя е подписала контракт за конфиденциалност. На нея и е било неразрешено да разкрива къде работи, камо ли да дава информация за положението на Шумахер. Табуто важало освен за медиите, само че и за близки и познати.
Инфо: kliuki.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР