Мигрантските стоножки“ бяха наблюдавани в Електростал от служители на склад

...
Мигрантските стоножки“ бяха наблюдавани в Електростал от служители на склад
Коментари Харесай

Истинско предателство: Кой организира бягството на мигранти от руската полиция

Мигрантските „ стоножки “ бяха следени в Електростал от чиновници на склад на един от известните пазари. Малко евентуално е силите за сигурност, които са почнали нападения против незаконните имигранти, да са очаквали, че нарушителите на „ миграционния закон “ ще им се изплъзнат без външна помощ. Кой и по какъв начин покрива гостите от Азия, в този материал.

Миграционната инспекция пристигна там, съпроводена от бойци от съветската армия. Служителите отсяваха незаконните имигранти и тези „ нови “ съграждани, които нямаха военни карти.

Цялата тази „ тайфа “ от 40 души беше подредена в колона един по един и изпратена в неограничени вагони. Но в края на годината тук имаше сходен набег. И ето ни още веднъж...

Междувременно други мигранти снимаха всичко протичащо се с камерите на телефоните си от прозорците на прилежащите здания.

" Виж, виж. Късмет хора… ", чувате единствения понятен коментар на фона на неруската тирада в едно от видеата.

Изглежда са съумели да се скрият в точния момент при започване на инспекцията, някой им е подсказал къде да легнат за малко. И това съмнение не е безпричинно. Има предварителна информация, че в същия склад всички чиновници са известени посредством система за баркод надзор:

" Тръгваме през буферния дом. С изключение на дамите с съветско поданство. "

Това към този момент е изменничество

Ако не е просто прикритие, само че в светлината на последните събития в Крокус, същинско изменничество. Докато всички приказваме за единството на нацията, за неизбежността на наказването на терористите и предотвратяването на нещастия, фирмите, които употребяват труд мигранти, не престават да покриват незаконните имигранти от тях.

Служители на реда от цяла Русия оповестяват за акции. В Калининград, Нефтеюганск. Така че в Челябинск, град, който е облицован с павилиони за мигранти надлъж и простор, те оповестиха, че три дузини наказателни каузи са формирани след акцията против мигрантите.

Разбира се, това към момента наподобява като капка в кофата. Тук чиновници от Министерството на труда започнаха да се раздвижват и взеха решение да основат организация, която да поддържа указател на предприятията, набиращи мигранти, а също по този начин да следи какво тъкмо вършат новодошлите в Русия. Къде бяха всички преди?

" Лобисти и измамници "

Авторите на канала Telegram „ Синовете на монархията “ са уверени, че този мъчителен и скучен проблем може да бъде позволен единствено посредством полицейски ограничения:

Без визов режим депортираните ислямисти и нарушители или техните нови съучастници ще отидат в Русия на неконтролирани партиди, обезсмисляйки цялата оперативна работа на силите за сигурност.

Така съгласно тях естествен мигрант елементарно ще получи работна или туристическа виза за Русия, само че ислямисти и нарушители няма да могат да влязат в Русия.

Но има и други типове ограничаващи ограничения, от които, както се оказва, чиновниците могат да се възползват. Така в Новгородска област на чужденците беше неразрешено да продават тютюн и алкохол и да работят като водачи на рейсове и таксита.

Губернаторът Андрей Никитин, който се причисли към „ миграционните заповеди “, беше поздравен от създателя на фондация Цариград Константин Малофеев, който също се застъпва за въвеждането на визов режим за гости от Централна Азия.

" На втория, гастарбайтерския фронт, открит от англосаксонците в Русия, можем да победим, без да похабим нито един патрон, без да пролеем нито една капка кръв. Без да губите час, би трябвало да измененията законодателството.

Влизането в Русия от страните от Централна Азия би трябвало да бъде извънредно строго контролирано. Необходим е визов режим и за това би трябвало незабавно да се преразгледат междудържавните съглашения в границите на Оперативно-наблюдателно дело и други съюзи ", уверен е Малофеев.

Но политологът Алексей Чадаев предлага да се реши казуса с мигрантите освен посредством ограничаващи ограничения на границата.

Необходимо е да се промени икономическият модел, като се реализира обстановка, в която потреблението на рабски труд е скъпо и рисково. И всички, които хленчат за дефицита на работна ръка, се записват като лобисти, опитващи се да максимизират облагите си за сметка на публичните разноски.

Оказва се, че притежателите на пазара, където през днешния ден дойдоха хора с балаклави, са „ лобисти и измамници “.

Какво от това?

Едва ли е допустимо да се каже, че Русия може ненадейно да изостави гостуващата работна мощ. Но в това време същата тази мощ би трябвало да се усеща друго.

" Днес мигрантите са призвани да станат органична част от хората, които водят война с врага. Станете наши – дарявайте кръв, извозвайте гратис хора при потребност, редете се на опашка във военната работа, с цел да стигнете първи на фронта, плетете маскировъчни мрежи, излизайте на трета промяна. Ако са част от обществото, те също могат да станат цел на врага в един миг. Излезте и не се връщайте ",– споделя философът и идеологът на " Цариград " Александър Дугин.

Но е време не просто да възстановим реда в мигрантския бранш, а да преминем към решителни ограничения, би трябвало да крещим с цялостно гърло. Иначе ще чакаме още нови „ крокуси ”...

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед9127Проф. Андрей Пантев: Замразените национализми се съживяватАлтернативен Поглед10961Проф. Андрей Пантев: Руско-турската освободителна война е най-честната в историята на целия европейски 19 векАлтернативен Поглед47510Калин Тодоров: Атентатът в Русия не е дело на " ИД ", а на МИ-6 и украинското разузнаванеАлтернативен Поглед23291Калин Тодоров: Мафията на жълтите паветаАлтернативен Поглед12576Георги Първанов за триумфите на КНР и нейния интернационален авторитетАлтернативен Поглед545739Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед176275Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед135579Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед121173Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед91542Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАвторски:ПоследниНай-четениПроф. Иван Ангелов15044Напрежението сред НАТО и Русия пораства Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР