Мигрантите в Мексико са направили повече от 64,3 милиона искания

...
Мигрантите в Мексико са направили повече от 64,3 милиона искания
Коментари Харесай

Мигрантите в Мексико са използвали приложението CBP One 64 милиона пъти, за да поискат влизане в САЩ

Мигрантите в Мексико са създали повече от 64,3 милиона претенции за влизане в Съединени американски щати, употребявайки приложение за смарт телефон, което администрацията на Байдън се опита да откри като главен вход към американската система за леговище на южната граница, демонстрират вътрешни документи на федералното държавно управление, получени от CBS News.

През първата година от осъществяването на програмата мигрантите използваха телефонното приложение, известно като CBP One, десетки милиони пъти, с цел да аплайват за мечтана среща, която да бъде обработена от имиграционните управляващи на Съединени американски щати на формален граничен пункт, според вътрешните документи. Досега близо 450 000 мигранти са били позволени в Съединени американски щати в границите на процеса, демонстрират документите.

Документите обгръщат 13-месечен интервал сред януари 2023 година, когато администрацията на Байдън стартира да разрешава на мигрантите да декларират срещи, употребявайки CBP One и 8 февруари 2024 година Средно мигрантите са създали малко под 5 милиона поръчки за срещи на месец....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР