Миглена Каканашева никога не е пестила откровенията си пред Уикенд.

...
Миглена Каканашева никога не е пестила откровенията си пред Уикенд.
Коментари Харесай

Мегз: Не вярвам, че Карбовски ще ме съди! Той си знае как се е държал и какво е правил с мен и други момичета!

Миглена Каканашева в никакъв случай не е пестила откровенията си пред „ Уикенд ”. Щедра на сензационни самопризнания дамата от Раковски е и в актуалната си изповед, в която една от главните тематики е сексскандалът й с Мартин Карбовски. В края на 2020-а Мегз упрекна водещия, че изискал интимна непосредственост с нея в подмяна на ефир, а след това предаването му беше свалено от Би Ти Ви.

Тези дни нашумялата дизайнерка и звезда от „ ВИП Брадър ”, „ Къртицата ” и „ Черешката на тортата ” разкри за читателите ни дали има нов човек до себе си измежду раздялата с предприемача Румен Рончев и какви са в този момент целите й в живота. От нея научихме и любопитни детайлности за настоящото й съдружничество с фолк изпълнителя Галин – взаимният им фешън бранд „ I-AM ”.

- Мегз, добре ли стартира за вас новата година?
- В необикновен интервал от живота ми съм. Най-важен приоритет съм си самата аз. Нито една работа, идея или човек сега не слагам преди себе си. Ангажирана съм с това да се развъртвам като персона - духовно. Знайно е, че съм работохоличка и в никакъв случай преди работата ми не е оставала на назад във времето.

- Закрихте марката „ Меgz ”. Защо?
- Дълго време го обмислях. Решението да приключа взех още през лятото. „ Меgz ” беше най-важното в живота ми, нещото, за което съществувах. На 22 януари се навършиха 10 години, откогато основах марката. Раздялата с него ми бе значима чисто психически, взех решение да стартира на чисто. Усетих, че съм изменена и „ Меgz ” трябваше да остане в предишното ми. В момента желая да давам на себе си, не на всеки различен. Смятам най-малко година да си почивам добре.

- Ще се оттеглите ли от бизнеса с облекла след закриването на „ Меgz ”?
- Не. Още в края на предходната година създадохме нов бранд с фолк изпълнителя Галин. Толкова добре потегли той, че напряко не мога да допускам. Има голям интерес към облеклата ни. Благодаря за триумфа на Господ и на всички хора, с които работим. Сред аргументите да се развива толкоз добре линията ни е и известността на Галин, и моят 10-годишен опит в тази сфера. Имахме безусловно ослепителен летящ старт. Често изкарваме нови модели. Успоредно с това работя и по няколко други плана. Надявам се единият, който също е обвързван с облекла и мода, да започва преди 8 март. През май пък възнамерявам да е началото на моя психичен план. Имам с какво да се занимавам.

- Равноправни сътрудници ли сте с Галин?
- 50 на 50 са процентите ни. Шием облеклата в цеха, в който правех и облеклата за „ Меgz ”. С Галин имаме проекти и за тв план, само че е доста рано да се приказва за него в този момент. Към момента нямам телевизионни изяви. Искам да развъртвам себе си духовно и да ползвам това, което съм научила през годините.

- Наскоро бяхте на отмора в Дубай. Успяхте ли да се заредите добре там?
- Да, извънредно добре си починах тези 8 дни. Това беше първата ми отмора, в която не съм мислила въобще за работа. В предишното даже е имало моменти, когато съм изпитвала виновност, че съм си разрешавала да излизам във почивка. На 28 януари отпътувам още веднъж за Дубай за пълностоен отдих.

- Спортувате ли?
- Продължавам да спортувам доста интензивно. От известно време съм в интервал, в който непрестанно съм гладна. Смених изцяло визията си, метода, по който изглеждах. Престанах да съм това кльощаво, слабичко и като ударено от живота момиче, станах хубава жена с прелестни форми. На мен в този момент и лицето ми, излъчването ми, е друго. Начинът ми на говорене - също. Промяната пристигна някак изцяло и доста осъзнато. Харесвам се такава, каквато съм сега. Отдавна не съм правила никакви хирургични корекции по себе си и към този момент не замислям нови. Цъфнат ли по лицето ми бръчки, ще го мисля.

- Появи ли се мъж в живота ви?
- Не. Сама съм от много време, от година. Разделих се с някогашния ми Румен при започване на 2020-а. Сега съм в интервал, в който ми е хубаво да поддържам връзка със себе си, да давам на самата мен, да развъртвам връзката със себе си. Сигурна съм, че когато се появи подобаващият мъж, ще го позная.

- Знаете ли, какво се случва с някогашния ви Румен Рончев? Той беше задържан преди време за наркотрафик от турските управляващи...
- Дано да е добре. Нищо не знам за него.

- Обвинихте тв водещия Мартин Карбовски, че ви е изнудвал полово. Очаквахте ли Би Ти Ви да смъкна от екран предаването му „ Втори проект ”?
- Не съм се замисляла по тематиката... Смятам, че в случай че медия като Би Ти Ви вземе такова решение, то то е обвързвано с доста фактори. Една от аргументите Карбовски да се обърне към мен, с цел да работим дружно, беше, че предаването му имаше потребност от нов живот и посока. Риалити опитите „ Богат-беден ”, които бяхме почнали да вършим, бяха най-гледаните и коментираните.

- Защо Карбовски разкара опита „ Богат-беден ” от „ Втори проект ”?
- Той не го е разкарал. „ Богат-беден ” се излъчи. Споделих за случилото се в интернет. Не ми се желае в този момент още веднъж да се връщам към тази страст, тъй като би изглеждало по този начин, като че ли потеглям да се изяснявам.

- Карбовски се закани да ви съди поради обвиняванията ви към него...
- До момента това не се е случило и не считам, че ще ме съди. Той доста добре знае по какъв начин се е държал и какво е правил освен с мен, само че и с други девойки.

- Обижда ли ви това, което той написа за вас след разрастването на абсурда - че бил подценил психологичните ви проблеми?
- Не. Човек самичък взема решение дали да допусне обидата. Как да ме обиден думите на някой, който до през вчерашния ден е хвалел гения ми и ме е поканил да му бъда ководещ?  Дълго време мълчах за случилото се, тъй като смятах, че с опитите „ Богат-беден ” можем да дадем доста на хората. В един миг обаче си споделих „ Майната му, отхвърлям се от това! Не мога! Колко още би трябвало да изтърпя?! ”.

- Съжалявате ли въпреки всичко на моменти, че сложихте завършек на мълчанието?
- Не. Изобщо не скърбя, че дадох публичност. Смятам, че за тези проблеми е добре да се приказва на всеослушание. Нека хората да схванат, че не трябва да се мълчи при сходно отношение. Някой като мен трябваше да сигнализира, та и останалите, попаднали в същата обстановка, да се освободят от страховете си.

- Случвало ли се е и различен да ви изнудва за секс?
- Не. Нормално е, когато мъж види красива жена и я хареса, да изиска да стане по-близък с нея, а в случай че тя откаже, пътищата им се разделят. Разликата в тази ситуация с Карбовски беше, че той злоупотребяваше с властта, която имаше в малкия екран – намеквайки и казвайки, че не направиш ли това, което той желае, рубриката просто стопира. Тоест в случай че той беше един елементарен Мартин, изискал да прави секс с мен, нямаше да е проблем. Проблемът идва от злоупотребата с власт и състояние.

- Имаше мнения, че с разпалването на абсурда търсите медийна известност на гърба на Мартин Карбовски…
- Често насочат към мен тази рецензия. Всеки може да споделя, каквото желае, а истината е, че аз просто съм човек, който прави нещата, в които има вяра. Важно ми е да бъда на чисто със самата мен. Вярвам в себе си. Така привличам позитивната карма и ми се случват хубави неща в живота.

- Ако се срещнете инцидентно с Карбовски, по какъв начин ще реагирате?
- Не мога да знам. Ако това се случи, ще усетя от вътрешната страна по какъв начин ще отвръщам.

- Не бяхте ли въпреки всичко прекомерно последна, като написахте за Карбовски, че е развален от вътрешната страна, че постоянно е пийнал и дрогиран?
- Споделила съм това, каквото съм видяла. Не желая да се връщам обратно... Аз постоянно декларирам това, което мисля. За страдание не постоянно зад огромния гений стои добър човек. Казвам това, тъй като считам Карбовски за извънредно надарен човек.

- Притеснявате ли се, че абсурдът ви с Карбовски може да трансформира Би Ти Ви в вечно затворена страница за вас?
- Не мисля, че Би Ти Ви е затворена за мен. Аз съм човек с забавни хрумвания, а и на всички места, където съм работила, съм била безусловно правилна.

- Как са околните ви?
- Щастливи са. Аз като се успокоих, и околните ми са удовлетворени. В първите години имаше извънредно доста работа и напрежение. Сега всичко си върви и е добре. Пътувам постоянно по маршрута София – Пловдив - Раковски. Наумила съм си обаче, че към този момент ще излизам постоянно отвън България на почивки, с цел да зареждам батериите.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР