Миглена Каканашева неведнъж е признавала, че много иска да изпита

...
Миглена Каканашева неведнъж е признавала, че много иска да изпита
Коментари Харесай

Мегз си лягала с когото ѝ падне

Миглена Каканашева нееднократно е признавала, че доста желае да изпита огромната, същинската обич и се надява да я срещне напълно скоро.

Дизайнерката показа неотдавна в Къщата житейската си философия "Човек би трябвало да осъществя себе си и да осъществя семейство. Аз едното го имам в цялата му цялост, в този момент строя и другото ". Мегз има вяра, че ще изпитва и благополучие в персонален проект и на инат на всеобщото мнение, че работи по 24 часа в денонощието, посочи, че има много свободно време.

Много постоянно вечерите тя имала ангажимент към стилната си империя за към половин час, след което можела да се отдаде на обичания човек. Освен това е свободна и през уикендите.

Тъй като към този момент няма мъж до себе си, Мегз прекарва свободното си време със фамилията и приятелите си, написа седмичник. Напук на демонстрираната стеснителност в предаването, в персоналния си живот Каканашева била много разюздана, настояват нейни другари.

Коко Шанел от Раковски сменяла сътрудниците си като носни кърпи и от време на време се случвало в границите на седмица да е била с трима разнообразни мъже. От известно време пък се шушука, че дизайнерката е имала случка и с Брендо, който в действителност е финансирал старта ѝ в модата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР