Миглена Каканашева-Мегз се изповяда в социалните мрежи за края на

...
Миглена Каканашева-Мегз се изповяда в социалните мрежи за края на
Коментари Харесай

Мегз призна: Разделих се с Рончев заради друга

Миглена Каканашева-Мегз се изповяда в обществените мрежи за края на връзката си с Румен Рончев. Раздялата пристигнала през декември, а дизайнерката сподели и чат сред двамата, от който става пределно ясно, че двамата не са си били правилни и сред тях има и други. Припомняме, че съгласно изявления пловдивчанинът още веднъж желал да се събере с жена си, която му била дала прошка изневярата. „ За да няма спомагателни писаници и потребност от пояснения по тематиката. И с цел да мога след време още веднъж да обявявам за обич - без да се постанова да разяснявам.



С Румен се разделихме през Декември. Опитахме се да се съберем след гибелта на майка му, когато той си татуира името ми. Стана още по-зле. Причината е противоречие в моралните ни възгледи за живота. И най-много противоречие на тематика какъв брой значими са парите в живота на хората. Има и други драми, само че с тях ще напиша книга. Това е последният ни диалог от преди седмица, сутринта, откакто публично напуснах и общия ни бизнес.

Двамата към този момент нямаме общо и това по какъв начин ще продължи той с живота си или някогашните ни общи компании към този момент не е моя тежка отговорност.
Ако мога да кажа нещо, което въпреки всичко да бъде урок за някой по-разумен от нас... то е...Колко доста нелепости може да направи човек от обич.. не е истина. Преживях голямо благополучие, голяма болежка, вяра, обезсърчение, съсипия. Не скърбя даже и за най-тежките сълзи и уроци от първата ми обич, макар, че тя за малко не ме умъртви. Но в един миг човек би трябвало да осъзнае, че носи отговорност за други хора и да постъпи рационално и почтено по отношение на тях и себе си.

Последната година ме промени необратимо. За страдание тя не съумя да промени “мъжа ми”. Трябваше да взема доста тежко решение и имам вяра, че постъпих вярно. Това е”, изясни Мегз. Двамата изкараха дружно по-малко от 2 години, само че Мегз непрестанно обясняваше, че е срещнала любовта на живота си.

Заради нея Рончев изостави брачната половинка си Зорница, от която има 18-годишна щерка. Двойката претърпя и правосъдни драми, откакто Рончев прекара в ареста няколко месеца по обвиняване, че е обсебил лизинговия джип на риалити кралицата, струващ 98 560 лв.. Миглена се затруднявала да му заплаща вноските и съгласно прокуратурата съзнателно склонила обичания си и братовчед си Антон Лесов да присвоят возилото, а след това го оповестила за откраднато. И двамата се отърваха с условни присъди.

фотоси:Фейсбук
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР