Миглена Каканашева - Мегз изигра главната роля в най-гледания сезон

...
Миглена Каканашева - Мегз изигра главната роля в най-гледания сезон
Коментари Харесай

МЕГЗ проговори за отношенията си с Биг Брадър. Ще се съдят ли?

Миглена Каканашева - Мегз изигра основната роля в най-гледания сезон на най -популярното риалити шоу у нас - Вип Брадър. Досега дизайнерката не беше давала оценка за избухливото си присъединяване във формата. И макар многото клюки не обелваше дума за връзките си с продуцентите на формата.

За разлика от множеството ни звезди Каканашева не потегли незабавно след излизането си да се оправдава, че всичко е нагласено. Изглежда Мегз е желала да мине малко време и да си направи равносметка за всичко, което й се случи.

Навръх Нова Година Мегз показа в обществените мрежи кадър от новогодишната нощ, на който е повече от ослепителна. Под фотографията Каканашева за пръв път проговаря какво е изтърпяла и има ли спор сред нея и Биг Брадър.

Каканашева споделя, че престоя й в къщата е бил извънредно тежък. " Не знам дали извън е изглеждало толкоз трагично, само че имаше моменти, в които се усещах на дъното на пъкъла ". Най-влиятелната риалити звезда у нас още прибавя, че Биг Брадър е нарушавал контракта й съвсем всеки ден за да я научи да живее. Шокиращо Каканашева признава още, че с изключение на всички мизерии, които изтърпя в къщата, Нова Телевизия й е залепила и различен пестник. Facebook страницата на Мегз - най-силният й бизнес инструмент е бил спрян по сигнал на малкия екран поради потребление на фрагменти от предаването. За това хубавицата научила в къщата и изпаднала в потрес, тъй като не можела да направи нищо.

Учудващо всички тези гадости, които мнозина биха определили като душевен тормоз, Мегз дефинира като уроци и не стопира да благодари на Нико Тупарев, за това, че форматът я е трансформирал вечно към по-добро.Каканашева споделя, че е същински щастлива и не стопира да се забавлява.

Този пост поставя край и на слуховете, че Мегз не е получила хонорара си от предаването за това, че описа на всички по какъв начин Тото е мамил. Изглежда Мегз и продукцията са в прелестни връзки все пак.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР