Миглена Ангелова и нейната половинка – бизнесменът Кузман Примджанов, отпрашиха

...
Миглена Ангелова и нейната половинка – бизнесменът Кузман Примджанов, отпрашиха
Коментари Харесай

Гадже-бизнесмен глези Миглена Ангелова с любовен воаяж в Париж

Миглена Ангелова и нейната половинка – предприемачът Кузман Примджанов , отпрашиха на предколедно странствуване в града на влюбените – Париж, видя HotArena .

Двойката посети Евродисниленд, Лувъра и Айфеловата кула . Отбиха се и до Стената на любовта, където влюбени алегорично заключват любовта си с катинари.

„ Париж е градът, именуван с най-вече имена. Емимологияга Par-Isis идва от името на египетствата богиня Изида, която нормално е тясно обвързвана с мистицизъм и магия. Магия, която не би се случила, в случай че няма с кой да я споделиш ”, написа в персоналния си профил в обществените мрежи Кузман и разгласява фотоси от сантименталния им воаяж.

Връзката на Мадам „ Искрено и персонално ” с Примджанов се оказа най-продължителната и най-стабилната в живота й . След куп разочарования на любовния фронт и биография като на някоя холивудска звезда, 54-годишната Миглена се бе зарекла в никакъв случай повече да не подписва брак. Влюбчивата хала обаче не устиска дълго без мъж и най-сетне откри сродната си душа в лицето на 9 години по-младият от нея Кузман.

Напук на всички прогнози, че любовта им ще просъществува от ден до пладне, тя става все по-стабилна. Кузман даже въодушеви Миглена да напише книга, отдадена на присъединяване й във „ ВИП брат ” и да му я посвети. Б ившата водеща е уверена, че Примджанов е мъжът за нея и споделила пред приятелки, че в случай че й предложи брак, без да се замисля ще каже „ да ”. Четирите й деца пък нямали нищо срещу, тъй като с изключение на, че към този момент имат свои фамилии, виждали какъв брой е щастлива майка им. Двойката настойчиво страни от всякакво медийно внимание.

Миглена, която от няколко години не е в родния ефир, не стопира да работи. Тя снима филми и репортажи за китайска телевизия, а в това време се включва и в публични планове, написа Уикенд.            
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР