Microsoft съвсем наскоро представи голямото есенно обновяване за и за

...
Microsoft съвсем наскоро представи голямото есенно обновяване за и за
Коментари Харесай

Следващото обновяване на Xbox One се очаква да донесе поддръжката на мишка

Microsoft напълно неотдавна показа огромното есенно възобновяване за и за конзолата Xbox One, само че не спря дотук и показа още един ъпдейт.
Софтуерният колос има огромни проекти за развиването на своята подпора и новите предварителни компилации в тестовата стратегия на Xbox One са доста любопитни. Очаква се още със идната предварителна версия да се появи поддръжката на компютърна мишка – нещо, което геймърите чакат от дълго време.

Настройките на мишката ще се намират малко под настройките на другите устройства за Xbox One и Kinect. Естествено, мишката ще работи единствено в игрите, които имат съответните API. Microsoft неведнъж акцентира, че непрестанно припомня на разработчиците за уравновесена работа и почтена игра сред геймърите с мишки и тези с контролери.

Да си напомним, че в играта Minecraft Beta за Xbox One към този момент е осъществена поддръжката на компютърна мишка. Появата на изображения с настройките на мишката в параметрите на конзолата ясно демонстрира, че софтуерният колос интензивно тества тази опция в своите конзоли. Това значи, че напълно скоро геймърите ще разполагат с един по-разнообразен и забавен артикул.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР