Microsoft представи новата версия 17115 на операционната система Windows 10

...
Microsoft представи новата версия 17115 на операционната система Windows 10
Коментари Харесай

Microsoft добави нова настройка във Windows 10 за защита на личните данни

Microsoft показа новата версия 17115 на операционната система Windows 10 (за тестери), в която се пови забавна конфигурация за отбрана на персоналните данни.
Главните промени на Windows 10 версия 17155 са новите настройки на конфиденциалността. Но с цел да се получи достъпа до тези настройки, операционната система би трябвало да се конфигурира от нулата. Опциите се появяват преди началото на потреблението на новата Windows 10. Възможно е включването и изключването на редица настройки, свързани със събирането на персонална информация.



Освен предходните варианти, оферират се две нови настройки – Inking & Typing и Find my device . Първата приключва изпращането на информация за почерка на потребителя към сървърите на Microsoft при потреблението на таблет или личен компютър. Втората алтернатива се употребява за разкриване местоположението на компютърното устройство.



Тези настройки се появяват и след обновяването на Windows 10 до версия 17115, само че тяхното меню е много комплицирано и некрасиво. Това е версия за тестери, а с излизането на стабилната версия, се чака да отпадне нуждата от преинсталирането на операционната система, с цел да се появи новият програмен прозорец с настройките на конфиденциалността.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР