Миа-Михаела завърши миналата година, стана студентка и трупа ежедневно нови

...
Миа-Михаела завърши миналата година, стана студентка и трупа ежедневно нови
Коментари Харесай

УАУ! Вижте още по-разхубавената дъщеря на Бони, нови снимки шашнаха последователите ѝ

Миа-Михаела приключи предходната година, стана студентка и натрупа всекидневно нови почитатели в Instagram. Дъщерята на Бони разцъфва с всеки минал ден, само че за разлика от щерките на Анелия и Лияна, Миа е изцяло натурална. 

Чернокосата красавица не пъчи гърди и устни по нощните заведения, не демонстрира по какъв начин пуши наргиле. Затова пък се старае в ученето и развива музикалната си кариера. Е, за певческите ѝ данни оценка не даваме, само че пък може да се е метнала на гласовитата си майка.

Виж още: Раздялата на Сандев и Стела е фалшив? Феновете разконспирираха сякаш „ някогашната “ двойка

В Instagram Миа е много дейна, а последното ѝ фото предизвика десетки похвали. Последователите ѝ са на мнение, че Михаела несъмнено става все по-красива и желаят нови планове от нея. За момента тя не разкрива проектите си, само че най-малко поддържа интереса към себе си. Бони обаче е безапелационна – щерка ѝ първо би трябвало да приключи, а по-късно да се занимава с всичко останало.

Виж още: Кралят на маникюра Крис Младенов: за настоящите трендове през тази година и най-неприятните клиенти 

Наскоро обаче Миа качи много провокативна фотография по долни дрехи, с която разпали фантазиите на момчетата. Коментарите към фотото ще ви спестим, само че сигурно бихте се досетили и сами.

Изображение: https://www.instagram.com/mia_mihaelaa/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР