Ми обичат ДПС, обичат ДПС и гласуват за ДПС. С

...
Ми обичат ДПС, обичат ДПС и гласуват за ДПС. С
Коментари Харесай

Бивш министър на ДПС: Такива резултати и при Живков нямаше - 99,9 %. Смешно е вече

" Ми обичат Движение за права и свободи, обичат Движение за права и свободи и гласоподават за Движение за права и свободи. " С тази прилика със заглавието на разследването на OFFNews за пазаруването на гласове на евровота бившият аграрни министър в кабинета " Сакскобургготски "  Мехмед Дикме  обясни пред bTV изненадващия резултат от изборите в махали без турско население.
За многото гласове за Движение за права и свободи от Видин, Враца, Монтана Дикме сподели, че " очевидно престижът на Движение за права и свободи в Северозападна България нараства доста съществено ". Нивата на " любов " съгласно него обаче са стигнали притеснително високи равнища, които към този момент излагат партийците:
" За огромно страдание, с всеки избор, който се организира в страната, от ден на ден и повече се излагаме и ставаме смешни. От една страна всеки се тупа в гърдите, че няма купени гласове, че никой не купува гласове, а въпреки това виждаме 99.9%. Няма такова нещо. Дори по времето на развития социализъм при Тодор Живков нямаше 99.9%, имаше 99.1%, 98%, само че чак подобен резултат нямаше ", уточни той.

Крайния резултат от вота Дикме разяснява с думите, че " ГЕРБ не завоюва тези избори, Българска социалистическа партия просто ги загуби ".

Според него Движение за права и свободи са се показали " извънредно добре ".

Дикме предвижда дори, че след локалните избори наесен  " Движение за права и свободи може би ще има за първи път и общински консултант в София " . Натам сочели неговите разбори на база секционните протоколи.

Появата на Делян Пеевски в Народното събрание и настояването на Движение за права и свободи за преструктурирането на ръководството на страната 

Не знам, може би завръщането на Пеевски и настояването на Движение за права и свободи за преструктуриране на ръководството на страната - да не би да значи, че желаят и промяна на министър-председателя и съставяне на ново болшинство? Не знам, времето ще покаже. Това е в кръга на шегата.

Загрижен е, ето, дори той е по-загрижен от премиера за популацията на страната за млякото, за хляба, за децата, които са най-болните проблеми на огромна част от популацията, което е оскъдно в страната. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР