MG Motor предлага своя малък автомобил MG3 в Германия с

...
MG Motor предлага своя малък автомобил MG3 в Германия с
Коментари Харесай

MG3 - пълен хибрид за под 20 000 евро! - видео

MG Motor предлага своя дребен автомобил MG3 в Германия с цялостно хибридно задвижване на цена от 19 990 евро. Китайският авто производител към този момент приема резервации за MG3 Hybrid+, като продажбите стартират при започване на лятото. Новият базов модел от MG Motor се предлага в равнища на съоръжение Standard, Comfort и Luxury.

И трите разновидността на модела имат новоразработеното задвижване Hybrid Plus като композиция от 1,5-литров бензинов мотор със 75 кВт/102 к.с. и електрически мотор със 100 кВт/136 к.с. и обща мощ от 143 кВт/195 к.с., тристепенна автоматизирана скоростна кутия, както и 1,83 кВтч батерия дружно.

Интериорът на MG3 Hybrid+ безпроблемно включва спортния, чевръст дизайн на екстериора. Информационно-развлекателната система с 10,25-инчов пъстър екран, мрежови услуги, DAB+ радио, както и Apple CarPlayTM и Android AutoTM би трябвало да бъде също толкоз интуитивна за потребление посредством сензорно въвеждане, колкото и 7-инчовият инструментален екран за лидера, който се ръководи посредством мултифункционално ръководство.



Въпреки компактните си външни размери, MG3 Hybrid+ предлага обилие от пространство със своите 25 отделения за предпазване и багажник с размер от 293 литра. Със сгъната седалка даже може да се разшири до 983 литра.

Различни функционалности за сигурност са общоприетоо съоръжение в трите разновидността на модела Standard, Comfort и Luxury, в това число електронна стабилизираща стратегия (ESP), ABS + електронно систематизиране на спирачното изпитание (EBD), помощник за спешно прекъсване, предизвестие за спешно овакантяване на лентата, Isofix стойки откъм гърба (включително връзка в горната част и котва в долната част), както и предни, странични и въздушни възглавници за глава/рамене.

Вариантът на общоприетоо съоръжение също предлага доста, когато става дума за системи за подкрепяне на шофирането като автоматизирана система за спешно прекъсване (AEB), предизвестие за преден конфликт (FCW), помощник за поддържане на лентата (LKA), адаптивен круиз и надзор на дистанцията (ACC), интегриран надзор на дистанцията и скоростта (ICA), образован надзор на дългите светлини (IHC), помощник за скорост (SAS) и предизвестие за внимание (UDW), както и задни датчици за паркиране и камера за заден ход с динамични насочващи линии също образуват основата на по-високи линии на съоръжение Comfort и Luxury.

Стандартната версия на MG3 Hybrid+ се предлага в Германия за 19 990 евро. В допълнение към Dover White, металните екстериорни цветове Pebble Black, Cosmic Silver, Diamond Red, Hampstead Gray и Como Blue се оферират против в допълнение възнаграждение от 650 евро всеки - както при всички останали издания.

Вариантът на съоръжение Comfort предлага още чистачка за задно стъкло, автоматизирано сгъваеми и отопляеми външни огледала, сенник с вградено огледало и осветяване, задни вентилационни дюзи, шест вместо четири високоговорителя, пускане на мотора с бутон и 16-цолови лети джанти за 21 490 евро.

Ако желаете още повече съоръжение, ще намерите това, което търсите във разновидността Luxury. В допълнение към Comfort Edition, той предлага, наред с други неща, наблюдаване на мъртвата точка (BSM), предизвестие за напречен трафик откъм гърба (RCTA), предизвестие за овакантяване на лентата (LDW) и LED фарове с ръчно ръководство на обсега на фаровете. 360-градусова камера с динамични линии за ориентиране, предпазено стъкло от B-колоната, първокласна подпора на вратата, волан от микрофибърна кожа, система за безключов достъп, частични кожени седалки с джобове за карти на предните седалки, отопляеми седалки за лидера и предния пасажер.Те както и отопляемият волан са предопределени да създадат лидера на топ модела на цена, започваща от 23 900 евро, изцяло благополучен...
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР