Мейсън Маунт е знаел от няколко месеца, че не е

...
Мейсън Маунт е знаел от няколко месеца, че не е
Коментари Харесай

Мейсън Маунт: В момента, в който разбрах за интерес от Юнайтед, решението вече бе взето

Мейсън Маунт е знаел от " няколко месеца ", че не е в проектите на британския футболен клуб Челси за новия сезон и това е довело до прехвърлянето в Манчестър Юнайтед. Халфът сподели за клубния уеб страница на " алените дяволи ", че е удовлетворен от навременния трансфер, защото той ще му даде време да се приспособява.

Маунт мина в Юнайтед с трансфер за към 55 милиона лири и петгодишен контракт, който може да бъде удължен с още един сезон.

" Стана ми ясно преди няколко месеца, че не попадам в проектите на Челси за бъдещето. В момента, в който разбрах за интерес от Юнайтед, решението към този момент бе взето ", съобщи британският национал за MUTV.

" Преминах в голям, популярен клуб, в който са играли голям брой митове. Исках да дойде допустимо най-рано, още преди началото на подготовката. Това бе главната ми цел и се веселя, че я реализирах.

" Винаги съм гледал на себе си като халф. Типичен номер 8, който може да нападна, асистира и вкарва. Справям се добре и в другата част на терена. Умея да защитавам вратата и постоянно оказвам помощ на отбраната, когато е под напън. Това е значимо за мен.

" Имам ясна концепция какъв може да бъде моят принос за Юнайтед и се надявам да го приложа на терена ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР