Мейк лов, нот вар. Не се напрегай, лельо ГЕРБ. Безсмислено

...
Мейк лов, нот вар. Не се напрегай, лельо ГЕРБ. Безсмислено
Коментари Харесай

Терористът от метрото Светослав Трайков се гаври във Фейсбук с журналистите от Труд: Мейк лов, нот вар. Не се напрегай, лельо ГЕРП. Безсмислено е. Къде е вестник Труп, тетке - НА ЖИВО

" Мейк лов, нот вар ". " Не се напрегай, лельо ГЕРБ. Безсмислено е. " " Къде е вестник Труп, тетке ". Гаври и нелепости написа във Фейсбука си Светослав Трайков, съветникът на министъра на културата, който влезе през днешния ден в Труд, с цел да гони оттова публицистите. Той пуска постове в обществените мрежи до момента в който е на мястото и разгласява фотоси с основния редактор Петьо Блъсков.

Трайков влезе в постройката през днешния ден с полиция и тероризира хората от вестника по разпореждане на Радевия Велислав Минеков и води „ акцията “. По последни данни полицията готви извеждането от постройката на Блъсков.

В последните минути Трайков е разгласил: " Апропо, сумата, която се дължи на Министерство на културата от горките " репресирани " и ревящи Блъскови (барабар с лихвите и неустойките) е 235 795 лв.. Севда не ги ли донесе към този момент? "
свързани новини31400преди 1 часа
Гаврата продължава и в този час, когато полиция малтретира публицистите, като им желаят персонални карти.

Работещите във вестника са застрашени, че в случай че не изоставен редакцията и не спрат да вършат вестника, ще бъдат задържани.

Припомняме, че Трайков стана прочут в общественото пространство със прекъсването на софийското метро в час пик по време на уличните метежи против властта през 2020 година, акт, който се смята за терористичен.



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР