Metro Vancouver казва, че острата миризма, която е покрила части

...
Metro Vancouver казва, че острата миризма, която е покрила части
Коментари Харесай

Рафинерията не е нарушила стандартите за замърсяване: Регионалната федерация на общините

Metro Vancouver споделя, че острата миризма, която е покрила елементи от района в неделя, е съдържала нараснали равнища на замърсители, само че не е нарушила стандартите за замърсяване.

< img src= " https://d21y75miwcfqoq.cloudfront.net/70c8fc80 " alt= " " style= " position:absolute;width:1px;height:1px " referrerpolicy= " no-referrer-when-downgrade " >

Регионалната федерация на общините споделя, че следи излъчванията на прахови частици, азотен диоксид и серен диоксид от горивната рафинерия Burnaby's Parkland и задачите за качество на въздуха за замърсителите не са били превишени.

Въпреки това, актуализацията на качеството на въздуха споделя, че серен диоксид равнищата бяха по-високи от естественото.

Metro Vancouver споделя, че в понеделник е имало „ доста малко “ недоволства за миризма, обвързвана с рафинерията, откакто получи повече от 100 от поданици на Ванкувър и Бърнаби в неделя.

Рафинерията споделя, че е имала проблем в един от своите преработвателни блокове в неделя сутринта, водещ до миризмата. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР