МЕТРО България дари на фондация Заедно в час“ 5882 лв.

...
МЕТРО България дари на фондация Заедно в час“ 5882 лв.
Коментари Харесай

МЕТРО България подпомогна програма “Училища за пример” на фондация “Заедно в час”

МЕТРО България подари на фондация „ Заедно в час “ 5882 лева от продажбите на обичайния коледен календар „ За всички от сърце “ до края на ноември. Календарът донесе освен вкусни изненади и отстъпки за потребителите, само че и средства за програмата „ Училища за образец “ на неправителствената организация.  

От всеки продаден календар МЕТРО България  отдели един лев  в поддръжка на учители и учебни заведения в цялата страна, включени в дв у годишната стратегия за професионално развиване на цели учебни екипи. Тя оказва помощ на просветителни те институции в България да създават и ползват нови устойчиви практики за преподаване и ръководство, които способстват за триумфа на всеки възпитаник.

„ Подкрепата ни за фондация „ Заедно в час “ е неразделна част от задачата ни да действаме отговорно и намерено, като се стремим към позитивен принос за обществото. МЕТРО България изцяло споделя разбирането на програмата „ Училища за образец “, че точно хората в класните стаи са ключът към това всяко дете в България да получи качествено обучение. Въвеждането на новаторски способи в българското обучение е значима стъпка в развиването на младите гении и нашата компания праволинейно застава на страната на тези старания на фондация „ Заедно в час “, съобщи Димитър Вутков, Маркетинг шеф на МЕТРО България.

През 2021-2022 образователна година в програмата " Училища за образец “ вземат участие 449 учители от 49 учебни заведения от 21 области в България. Програмата се състои от две неразделни елементи:    курс Лидерство в учебно заведение и курс по желание на учебното заведение, обвързван с разнообразни способи на преподаване. Избираемите курсове дават отговор на съответните потребности на учебното заведение.

Всеки курс включва работа по част от учебен план, надграждащи образования и поддръжка от наставник. Участието в образованията и поддръжката от наставник са безвъзмездни за учебните екипи, с помощта на финансовата поддръжка от донори и сътрудници, от които тази година част стана и МЕТРО България.

Благородната самодейност на МЕТРО България даде опция на многочислените ѝ      клиенти освен да се насладят на награди, томболи и ваучери от коледния календар „ За всички от сърце “, само че и самите те да поддържат българските учебни заведения и учители в предизвикателното време, в което живеем.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР