Методът на Вим Хоф с дихателни упражнения и ледени бани

...
Методът на Вим Хоф с дихателни упражнения и ледени бани
Коментари Харесай

Експертите по дихателна техника казват, че може да намали риска от хронични здравословни състояния

Методът на Вим Хоф с дихателни извършения и ледени бани може да помогне на имунната система на тялото, само че са нужни повече проучвания, с цел да се разбере дали може да увеличи успеваемостта на упражненията и цялостното здраве, съгласно учени.

Преглед на девет публикации, включващи осем изследвания, сподели, че двата съществени „ стълба “ на метода – следеното дишане и студената терапия могат да понижат хроничното инфектиране. Възпалението, което се появява, когато имунната система на тялото се форсира, е обвързвано с доста здравословни проблеми, в това число сърдечни болести, рак, диабет, ревматоиден артрит, астма, Алцхаймер и хронично бъбречно заболяване.

Но сега има смесени констатации за резултата на метода на Вим Хоф върху атлетичните качества на човек, споделиха откривателите от университета в Уоруик. Екипът също по този начин предизвести, че резултатите, оповестени в списание Plos One, демонстрират, че са нужни спомагателни проучвания, с цел да се разбере дали методът осигуря...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР