Метеорологичните карти показват, че в Обединеното кралство се задава великолепна

...
Метеорологичните карти показват, че в Обединеното кралство се задава великолепна
Коментари Харесай

Метеорологичните карти на Обединеното кралство най-накрая пожълтяват, тъй като британците са изправени пред мекия уикенд преди надвисналата гореща вълна

Метеорологичните карти демонстрират, че в Обединеното кралство се задава превъзходна мини гореща вълна - с температури до 21C.

Високото налягане ще изпратете парещ въздух през Обединеното кралство от юг до петък и вследствие на това пролетта най-сетне ще настъпи след ужасна седмица на стихии и дъжд. Петък и събота се чака да бъдат най-топлите дни от идната поредност, като живакът ще доближи 21C в централен Лондон.

Цифрите и картите са оповестени надлежно от синоптиците в InMeteo и Metdesk. Жълтият колорит на WXCharts демонстрира най-топлите региони, а в петък те включват елементи от Източна Англия, Източен Мидландс и Голям Лондон. Съботният мек блиц е по-разпространен, сподели InMeteo. с прогноза за 15C за Портсмут, Хемпшир и за елементи от Кент, в това число Кентърбъри и Маргейт. Очаква се скоро да доближи 17C в Кардиф и 16C в Белфаст, съгласно BBC.

Температурите ще се покачат с близо 20C от вчерашното горчиво ниско равнище от 0,9C в Поуис, междинен Уелс, до упования пик...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР