Метеорологичните карти на Обединеното кралство са потъмнели в тъмно лилаво

...
Метеорологичните карти на Обединеното кралство са потъмнели в тъмно лилаво
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Картите на Великобритания стават тъмно лилави, тъй като обилен сняг ще удари страната

Метеорологичните карти на Обединеното кралство са потъмнели в мрачно лилаво с изобилен сняг, който ще удари след предизвестие от Met Office.

С температурите, настроени да паднат до -9C, сняг и лед заляха големи елементи от Обединеното кралство през последните дни. Дори в елементи от Южна Англия вали сняг, в това число в столицата, само че страната надалеч не е отвън гората.

Метеорологичните карти от WXCharts демонстрират, че даже през идващите дни и седмици може да има изобилен снеговалеж към момента се връщат в Обединеното кралство. За 17 януари елементи от югозападна Англия, Източна Англия, Мидландс, елементи от Уелс и от другата страна на Ирландско море могат да видят евентуално изобилен снеговалеж.

Картите предвиждат до пет сантиметра сняг на час тук-там, защото времето може да докара до спомагателни разстройства в пътуването. Снеговалежите, както нормално, са по-вероятни в елементи от Шотландия, само че по-малко евентуални в елементи от Англия, движещи се на юг. Снегът и ледът донесоха със себе си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР