Метеорологичната служба предупреди британците да се подготвят за голямо замръзване“,

...
Метеорологичната служба предупреди британците да се подготвят за голямо замръзване“,
Коментари Харесай

Сняг в Обединеното кралство: Метеорологичната служба издава нови предупреждения за лед, тъй като предстои голямо замръзване в Скандинавия от -10C

Метеорологичната работа предизвести британците да се приготвят за „ огромно заледяване “, защото температурите се чака да паднат до -10C.

Метеорологичните специалисти предвиждат, че мразовитите условия, следени в скандинавските страни тази зима, скоро ще обиден Обединеното кралство, като сняг се чака от идната седмица. Този мразовит гърмеж от Скандинавия евентуално ще донесе снежни талази в Шотландия и Северна Англия от средата на идната седмица.

Най-хладният ден от месеца се чака да бъде неделя, 11 февруари, като се чакат значителни снеговалежи в цялата страна. Метеорологичните диаграми демонстрират ниски равнища от -10C в елементи от Шотландия и Уелс, с до 2 см сняг на час.

Джим Дейл, старши метеорологичен съветник в английските метеорологични служби, сподели пред The ​​Independent: „ Все още не сме стигнали до края на зимата и идната седмица ще бъде по-студена. Ще има сняг в Шотландия и на север и евентуално на юг. "

Метеорологичната работа също та...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР