Метеорологичната служба обяви къде се очаква да вали сняг в

...
Метеорологичната служба обяви къде се очаква да вали сняг в
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Метеорологичната служба прогнозира всички места, където днес ще вали сняг - пълен списък на места

Метеорологичната работа разгласи къде се чака да вали сняг в Обединеното кралство в петък - и зимното време надалеч не е завършило.

Обилният сняг докара до запушване на пътища и принуди учебните заведения да затворят рано в Обединеното кралство през вчерашния ден. Днес националният прогнозист чака по-нататъшни снеговалежи да бъдат съсредоточени в далечния север на страната.

Въведени са метеорологични предизвестия за сняг или рискова композиция от сняг и лед още веднъж в петък, като някои от тях не престават и през уикенда.

В предупредително уведомление, обхващащо по-голямата част от северна Шотландия, националният синоптик написа: „ Огнища на суграшица и сняг последователно ще се разпространят на север в предупредителната зона през петък следобяд и до събота.

„ Натрупванията ще варират от място на място, само че в някои региони се чака да има 1-3 см сняг през този интервал и може би до 10-20 см на някои места на по-високи места (над към 300 метра). Ледът ще бъде спомагателна заплаха. През...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР