Метеорологичната служба даде своята присъда, тъй като картите показват сняг

...
Метеорологичната служба даде своята присъда, тъй като картите показват сняг
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Решение на Метеорологичната служба за Великденската снежна буря, тъй като новите карти показват арктически вихър и взрив от -4C

Метеорологичната работа даде своята присъда, защото картите демонстрират сняг и гърмеж от -4C в Арктика в навечерието на Великден.

Беше доста пролетно начало на тази седмица с висока температура от 19C в Чарлууд, Съри, която е най-високата за годината до момента. Но студът се чака да настъпи през идващите дни, което ще докара до връщане към зимните условия.

Картите от WXCharts демонстрираха, че по-студеното време ще продължи през идната седмица в натрупването до Великден, с температурата спада до -4C в сряда в централна Шотландия. Също по този начин ще бъде покрай нулата в Северна Англия и в ниските единични числа за юг, съгласно графиките.

Гледайки към края на тази седмица, синоптикът на BBC Став Данаос сподели: „ Нещата са подготвени да се промени обаче за края на седмицата и през уикенда с по-студен въздух, който се движи зад тази система с ниско налягане, ще се популяризира във всички области и ще се почувства доста друго от метода, по който стартира седмицата. “

А с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР